Gratis – AH Marketing Academie

Meer Business met LinkedIn!

  

Ik snap helemaal dat je, voordat je investeert in één van mijn trainingen, eerst wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Trainingen werken tenslotte het beste als je een klik hebt met elkaar.

Daarom heb ik een aantal gratis kennismakingsproducten ontwikkeld:Met de gratis video-training kun je alvast aan de slag met je LinkedIn-profiel. In 5 video`s leer ik je de grondbeginselen van een ijzersterk ondernemersprofiel.

Wil je liever sparren over je strategie? Plan dan een kosteloze ‘LinkedIn Powertalk’ via Skype in. Ik adviseer je dan een half uur over hoe jij LinkedIn kunt inzetten voor jouw bedrijf.

CADEAU 1: Videoserie 'Pakkend ondernemersprofiel op LinkedIn'

VOLLEDIG VERNIEUWD!
Alle video`s van deze serie zijn vernieuwd op basis van
de nieuwe LinkedIn User Interface!

Doe mee aan mijn
GRATIS
mini videoserie
'Vijf tips voor een PAKKEND ondernemersprofiel op LinkedIn'

In vijf dagen leer ik je een profiel te maken dat beter vindbaar is voor potentiële klanten en dat jou een perfecte eerste indruk laat maken. Doe mee! Al ruim 180 anderen gingen je voor!

  

CADEAU 2: GRATIS Skype-LinkedIn Powertalk 

Plan een GRATIS LinkedIn-Powertalk met mij in!

Stuur me via de onderstaande button een mail en ik neem contact met je op voor een afspraak.
Tijdens dit Skypegesprek van 30 minuten mag je me werkelijk alles vragen over LinkedIn. 

Heb je vragen over de videoserie of over het Skype-adviesgesprek? Mail me dan gerust op amanda@ahcommunnicatie.nl.

[slide-anything id="3624"]

Al deze cadeaus zijn geheel vrijblijvend. Als je je ergens voor inschrijft kom je wel op mijn mailinglijst. Ik stuur je dan regelmatig mijn blogs. Wil je die niet meer ontvangen? Je kunt je onderaan de e-mail altijd uitschrijven of stuur me even een berichtje op amanda@ahmarketingacademie.nl. Vermeld dan wel even het e-mailadres waarmee je je aangemeld had.

Meld je aan voor mijn mailinglijst en mis nooit meer een blog!

Wat kun je verwachten? Ik stuur je elke 2 weken mijn laatste blog. Daarnaast zal ik je heel af en toe een aanbod doen, maar dat gebeurt echt maximaal 2 keer per jaar (en vaak vergeet ik het gewoon).

__CONFIG_optin__{"optin":0,"color":"orange","size":"medium","text":"Subscribe Now","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__