Uitbesteden – AH Marketing Academie

Meer Business met LinkedIn!

Uitbesteden

Voor individuele ondernemers

Ben je ondernemer en zie je de meerwaarde van LinkedIn, wil je ermee aan de slag voor je bedrijf, maar zie je het niet zitten om je profielteksten zelf te schrijven en/of je profiel zelf te vullen? Ook dan kan ik je helpen!

Je kunt het maken van jouw LinkedIn-ondernemersprofiel aan mij uitbesteden. Ik bied daarvoor 3 verschillende pakketten:

1 = BASIS

Ik analyseer je profiel en maak een rapport van mijn bevindingen. In dit rapport doe ik suggesties voor verbeteringen, maar deze werk ik verder niet tekstueel uit.
Jouw investering hiervoor is € 100,- excl. BTW.

2 = PLUS

Net als bij optie 1 analyseer ik je profiel en schrijf op basis van die analyse een rapport. Als je je kunt vinden in die analyse en de bijhorende suggesties, werk ik de suggesties uit tot kant-en-klare teksten voor je Headline, je Samenvatting en je Werkervaring (maximaal 3) die je zelf in je profiel kunt verwerken. Hierbij zit 1 correctieronde op de tekst inbegrepen.
Jouw investering hiervoor is € 200,- excl. BTW.

3 = VIP

Optie 3 is de meest uitgebreide optie. We beginnen dan met een interview (ongeveer een uur). Dat kan persoonlijk of via Skype, afhankelijk van de afstand en jouw voorkeur. In dit interview achterhaal ik wie je bent, wat je doet met je bedrijf en wat je drijfveren en wensen (met LinkedIn) zijn. Pas daarna begin ik met een analyse van je profiel. Op deze manier kan ik ook eventuele tegenstrijdigheden boven water halen en aankaarten.
Jouw investering hiervoor is € 300,- excl. BTW. In geval van een persoonlijk interview, komen hier reistijd, reiskosten en eventueel parkeerkosten bovenop.

Overleggen

Bel of mail me gerust als je vragen hebt of wilt overleggen welke optie het beste bij jou en je bedrijf past. Mijn telefoonnummer is 06 - 50 21 76 86 en je kunt me mailen via amanda@ahmarketingacademie.nl.

Voor medewerkers

Professionele LinkedIn-profielen van je medewerkers dragen sterk bij aan het imago van jouw bedrijf. Ik schrijf dan ook algemene en persoonlijke profielteksten voor jouw (sales)medewerkers. Deze dienst kan ook gecombineerd worden met een profielfotoshoot, zodat je medewerkers online optimaal voor de dag komen. Neem contact op voor een offerte op maat.

LinkedIn-strategie

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om mij een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf te laten ontwikkelen. Dit is altijd een oplossing op maat, vraag naar de mogelijkheden.

Eerlijk duurt het langst

Ik heb je liever dat je geen klant bij me wordt, dan dat je ontevreden bent, dus zal je altijd eerlijk adviseren.

[slide-anything id="3689"]

Meld je aan voor mijn mailinglijst en mis nooit meer een blog!

__CONFIG_optin__{"optin":0,"color":"orange","size":"medium","text":"Subscribe Now","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__