Voor Sales Professionals – AH Marketing Academie

Meer Business met LinkedIn!

Incompany-LinkedIn-training voor Sales Professionals

  

Als sales professional loop je regelmatig tegen deze problemen aan:

  • Het vinden van nieuwe en kwalitatief goede leads
  • Het is moeilijk om aan tafel komen bij de juiste persoon
  • Het nurturen van een lead tot aan klant kost veel tijd en moeite

Leads

Koude acquisitie is en blijft een crime voor de meeste sales professionals. Het gevolg daarvan is dat veel salesteams druk zijn met het bezoeken van bestaande klanten en maar weinig nieuwe leads binnenhalen.

En dat terwijl aanwas van levensbelang is voor een gezond bedrijf. Klanten verlies je namelijk altijd, ook als je een prima product met goede service levert. Een gemiddeld bedrijf verliest in 5 jaar ongeveer de helft van haar klanten. Als daar geen nieuwe klanten tegenover staan is de rek er een keer uit.

LinkedIn biedt sales professionals allerlei mogelijkheden om regelmatig kwalitatief goede leads te verzamelen en maakt zo een gezonde voortzetting en zelfs groei van je bedrijf mogelijk.

Juiste persoon

Aan tafel zitten bij de verkeerde persoon is heel vervelend. Het kost je en je team kostbare tijd en levert jou én je klant frustratie op. Bovendien vertraagt het je kostbare salesproces. LinkedIn helpt bij het bepalen van de DMU en zorgt ervoor dat je nooit meer bij de verkeerde persoon aan tafel zit.

Salesproces

Afhankelijk van je product of dienst kost het een bepaalde periode om van een nieuwe lead een klant te maken. Verkopen is een relatie opbouwen en ook daarin kan LinkedIn helpen. Slim ingezet kan LinkedIn je salesproces tot wel 20% versnellen.

Training

Mijn incompany-trainingen zijn ook altijd volledig op maat. Vooraf bespreken we de gewenste leerdoelen en het gewenste resultaat. Indien nodig bepaal ik met een test op welk niveau de (sales)medewerkers zitten.

Op basis van ons gesprek en de testresultaten ontwikkel ik een training op maat die perfect aansluit bij je bedrijf en de salesuitdagingen van jouw salesteam.

Ik werk tijdens de training ook altijd al een plan van aanpak met de deelnemers uit, zodat ze een stappenplan hebben waar ze na de training concreet mee aan de slag kunnen.

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden die LinkedIn salesteams biedt. Ook interesse? Maak dan een kennismakingsafspraak via 06 - 50 21 76 86 of amanda@ahmarketingacademie.nl.

Meld je aan voor mijn mailinglijst en mis nooit meer een blog!

__CONFIG_optin__{"optin":0,"color":"orange","size":"medium","text":"Subscribe Now","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__